Κήπος & Bar-Restaurant

Επισκεφτείτε τον Κήπο και το Εστιατόριό μας

Αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε και να πιείτε το ποτό σας στον κήπο μας ή απολαύστε το γεύμα σας στο εστιατόριό μας... και νιώστε σαν στο σπίτι σας!

Ο Κήπος μας

Η πράσινη όαση στην καρδιά των Βορείων Προαστίων! Ο κήπος του Acropol Hotel είναι ίσως μία από τις πιο αγαπημένες γωνίες του ξενοδοχείου, καθώς εκεί μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, τον καφέ ή το ποτό σας περιστοιχισμένοι από την απόλυτη ηρεμία του καταπράσινου τοπίου. Πλημμυρισμένος από την ευωδία των λουλουδιών και των δέντρων που τον περιβάλλουν, ο κήπος του Acropol Hotel σας δίνει την ευκαιρία για μία μικρή…απόδραση στη φύση, μακριά από τις υποχρεώσεις και την αποπνικτική ρουτίνα της καθημερινότητας. Η διαθεσιμότητα Wi-Fi υψηλής ταχύτητας τον καθιστούν επίσης ιδανική επιλογή για τα επαγγελματικά ραντεβού σας, ενώ το service έως τις 21:30 κάνει την παραμονή σε αυτόν ακόμη πιο ευχάριστη.

Bar - Εστιατόριο

Το εστιατόριο μας βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου μας, όπου σερβίρεται καθημερινά μπουφές πρωινού από τις 07:00 έως τις 10:30. Το à la carte μενού μας από τις 12:00 έως τις 21:30 είναι ιδανικό για το μεσημεριανό σας διάλειμμα ή για δείπνο μετά από μια κουραστική μέρα.

  Join our weekly Newsletter


  Φωτογραφικό Υλικό

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας


    BOOK
    NOW