Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Οι Υπηρεσίες και οι Εγκαταστάσεις μας

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στο ACROPOL HOTEL και σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή! Βασική μας προτεραιότητα είναι να σας κάνουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας!

Γιατί να μας επιλέξετε

Reception

Η ομάδα της υποδοχής μας είναι εκεί για εσάς 24 ώρες την ημέρα. Το check in πραγματοποιείται στις 15:00. Το check-out πραγματοποιείται μέχρι τις 11:00. Εάν επιθυμείτε να παρατείνετε την ώρα του check-out, επικοινωνήστε μαζί μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα.

a

Δωρεάν Aκύρωση

Αλλάξατε γνώμη για την κράτησή σας; Το Acropol Hotel σας παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν ακύρωσής της.

Wi-Fi

Σε όλο το ξενοδοχείο μας διατίθεται πρόσβαση σε Internet υψηλής ταχύτητας.

Ώρες Koινής Hσυχίας

Οι ώρες κοινής ησυχίας για τους επισκέπτες μας κατά τη θερινή περίοδο είναι από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00, ενώ κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.

a

Επιλογές Πληρωμής

Γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντική είναι η ευκολία στις καθημερινές σας συναλλαγές. Ως εκ τούτου, στο ξενοδοχείο μας υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Μοναδική Tοποθεσία

Η κομβική τοποθεσία του ξενοδοχείου στο κέντρο του Χαλανδρίου δίνει στους επισκέπτες μία μοναδική γεύση από τον παλμό της Αθήνας.

Καθημερινή Καθαριότητα

Τα δωμάτια καθαρίζονται και τακτοποιούνται καθημερινά. Για επιπλέον υπηρεσία καθαρισμού, ανέσεις ή επιπλέον πετσέτες, επικοινωνήστε με την ομάδα της ρεσεψιόν μας.

Υπηρεσία Δωματίου

Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη από τις 08:00 έως τις 21:30. Ένα ψηφιακό μενού είναι διαθέσιμο απευθείας στο smartphone σας απλώς σαρώνοντας τον κωδικό QR.

Η βιβλιοθήκη μας

Στόχος μας είναι να σας κάνουμε να νιώθετε σα στο σπίτι σας. Τι πιο απολαυστικό από το αγαπημένο σας ρόφημα με τη συντροφιά ενός βιβλίου της επιλογής σας; Στη βιβλιοθήκη μας θα βρείτε βιβλία για να δανειστείτε ανάλογα με το αντικείμενο ενδιαφέροντος σας και χωρίς καμία χρέωση!

Επαγγελματικό Κέντρο

Εργασία εξ αποστάσεως; Μπορούμε να σας καλύψουμε! Το δωρεάν, 24/7, πλήρως εξοπλισμένο επαγγελματικό μας κέντρο με υπολογιστή, εκτυπωτή, σταθμό φόρτισης και Wi-Fi , είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας!

Δωμάτιο Αποσκευών

Διαθέτουμε ειδικό χώρο αποσκευών για να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας για λίγες ώρες πριν από το check-in ή μετά το check-out.

Οι Εγκαταστάσεις μας

      Εγγραφείτε στο Newsletter μας


      BOOK
      NOW