Επαγγελματικός Τουρισμός

Ειδικοί στον Επαγγελματικό Τουρισμό

Το Acropol Hotel είναι κατάλληλο για διαμονή σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για συνεδριακό ή ιατρικό τουρισμό καθώς βρίσκεται στο κέντρο των αναγκών σας. Σε μικρή απόσταση από τα καλύτερα νοσοκομεία και εκθεσιακά κέντρα, καλύπτουμε τις ανάγκες του ταξιδιώτη. Δείτε τις όμορφες τοποθεσίες της Αθήνας απολαμβάνοντας το επαγγελματικό σας ταξίδι ή ταυτόχρονα επωφεληθείτε από υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες.

Συνεδριακός Τουρισμός

Ο συνεδριακός τουρισμός αναφέρεται στον τουρισμό, ο οποίος συνδέεται με την παρακολούθηση συνεδρίων, εκθέσεων κλπ. Ο συνεδριακός τουρισμός αντιπροσωπεύει μια σημαντική αγορά σε διεθνές επίπεδο. Καθοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού σε έναν τόπο, αποτελεί η διαθεσιμότητα των απαραίτητων υποδομών και υπηρεσιών, όπως εκθεσιακών χώρων, καταλυμάτων, υποδομών για καφέ και εστίαση, υπηρεσιών διερμηνείας, κλπ. Επίσης, η εύκολη πρόσβαση στον τόπο πραγματοποίησης ενός συνεδρίου ή έκθεσης είναι κρίσιμος παράγοντας για την προσέλκυση επισκεπτών. Η διοργάνωση συνεδρίων αποτελεί έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους και δυναμικούς τομείς για το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Με αφορμή τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, κατασκευάστηκαν στην περιοχή της Αττικής ειδικές εγκαταστάσεις και αναπτύχθηκαν οι αναγκαίες υποδομές για τη διοργάνωση συνεδρίων. Οι υποδομές αυτές σε συνδυασμό με το εξαίρετο κλίμα, τις ομορφιές, την εξαιρετική γαστρονομία, τη φημισμένη φιλοξενία και την πλούσια νυκτερινή και πολιτιστική διασκέδαση, καθιστούν αναμφίβολα την Αθήνα ως έναν ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση συνεδρίων. Το Acropol Hotel βρίσκεται σε κομβικό σημείο, καθώς σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων βρίσκονται τα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της πόλης. Το ανθρώπινο δυναμικό του ξενοδοχείου μας διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού παρέχοντας επαγγελματικές και οικονομικά συμφέρουσες υπηρεσίες στους διοργανωτές των συνεδρίων.

Ιατρικός Τουρισμός

Ο όρος ιατρικός τουρισμός αναφέρεται στη μετάβαση εντός ή και εκτός των συνόρων ανθρώπων με προβλήματα υγείας, προκειμένου να τους παραχθεί ιδιωτική ιατρική φροντίδας, όπως είναι χειρουργικές επεμβάσεις και εξειδικευμένες μορφές θεραπείας. Παράλληλα, στα πλαίσια του ιατρικού τουρισμού, συνάνθρωποι, οι οποίοι χρήζουν συνεχούς ιατρικής φροντίδας να ταξιδεύουν σε τουριστικούς προορισμούς που επιθυμούν. Να σημειωθεί ότι ο ιατρικός τουρισμός περιλαμβάνει εκτός από την ιατρική περίθαλψη στα καλύτερα νοσοκομεία, υπηρεσίες μεταφοράς, ενημέρωσης, ξενάγησης, εστίασης και διαμονής σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Αν και στη χώρα μας ο ιατρικός τουρισμός είναι μία σχετικά καινούργια έννοια, σε σχέση με άλλες χώρες του εξωτερικού, οι δυνατότητες που διαθέτει ως προορισμός είναι τεράστιες. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τεράστια βήματα για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα και όλο περισσότεροι ασθενείς από τη χώρα μας, καθώς και από το εξωτερικό επιλέγουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με κάποια ιατρική υπηρεσία. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας, όπως το σύγχρονο Ιατρείο Διαγνωστικής Χειρουργικής & Αισθητικής Οφθαλμολογίας του Σωτήριου Τσιούμα (http://ofthalmoplastiki.gr/), το οποίο μπορεί να παρέχει πλήρεις υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού τόσο σε Έλληνες από την επαρχία, όσο και σε τουρίστες από το εξωτερικό. Έτσι οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν τις ομορφιές της Αθήνας και να δεχτούν παράλληλα υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες.

  Join our weekly Newsletter


  Σημεία Ενδιαφέροντος

  -Tουριστικά Σημεία

  -Aθλητικές Εγκαταστάσεις

  -Σημεία Ιατρικού Ενδιαφέροντος

  – Στάσεις Μετρό

  -Εμπορικά Κέντρα (Malls)

  -Εκθεσιακά Κέντρα 

   

  Πληροφορίες που αξίζει να γνωρίζετε

  Παίρνετε τη γραμμή 3 του μετρό (μπλε γραμμή), αποβιβάζεστε στη στάση “Χαλάνδρι” και από εκεί τη λεωφορειακή γραμμή “450” ή “460” και αποβιβάζεστε στη στάση “Φαρίντα”.

  Εναλλακτικά, παίρνετε τον προαστιακό σιδηρόδρομο και αποβιβάζεστε στη στάση “Πεντέλης” και από εκεί τη λεωφορειακή γραμμή “451” ή “461” με κατεύθυνση Χαλάνδρι και αποβιβάζεστε στη στάση “Φαρίντα”. 

  Παίρνετε τη γραμμή 1 του μετρό (πράσινη γραμμή) αποβιβάζεστε στη στάση Μοναστηράκι,  από εκεί τη γραμμή 3 του μετρό (μπλε γραμμή) με κατεύθυνση Αεροδρόμιο ή Δουκίσσης Πλακεντίας, αποβιβάζεστε στη στάση “Χαλάνδρι” και από εκεί τη λεωφορειακή γραμμή “450” ή “460” και αποβιβάζεστε στη στάση “Φαρίντα”.   

  Παίρνετε τη γραμμή 3 του μετρό (μπλε γραμμή) από το Σύνταγμα με κατεύθυνση Αεροδρόμιο ή Δουκίσσης Πλακεντίας, αποβιβάζεστε στη στάση “Χαλάνδρι” και από εκεί τη λεωφορειακή γραμμή “450” ή “460” και αποβιβάζεστε στη στάση “Φαρίντα”.

  Το εκθεσιακό κέντρο με τη μεγαλύτερη ευκολία πρόσβασης στην Αττική.

  Είναι κατάλληλο για φιλοξενία εκθέσεων, συνεδρίων, εταιρικών εκδηλώσεων, τηλεοπτικών γυρισμάτων κλπ., με δυνατότητα να φιλοξενεί περισσότερες από μία εκδηλώσεις παράλληλα.

  Λεωφόρος Κηφισίας 39, 151 23 Μαρούσι

  +30 210 6168888

  Το Metropolitan Expo αποτελεί το μεγαλύτερο και ταυτόχρονα το πλέον σύγχρονο κέντρο εκθέσεων,συνεδρίων και εκδηλώσεων της Ελλάδας προσφέροντας μία ευρωπαϊκού επιπέδου εκθεσιακή υποδομή στο λεκανοπέδιο αλλά και σε όλη τη χώρα.

  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, Κτήριο 603Α, 190 19 Σπάτα
  +30 210 3542905

  To M.E.C. λειτουργεί από το 1989, φιλοξενώντας πλήθος εμπορικών και καταναλωτικών εκθέσεων, καθώς επίσης συνεδριακές, εταιρικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

  Διαθέτει μια ενιαία εκθεσική αίθουσα 12.000 τ.μ., μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για διάφορες εκδηλώσεις, καθώς επίσης και 35.000 τ.μ. υπαίθριων χώρων στάθμευσης.

  Λεωφόρος Αθηνών – Λαυρίου 301, 190 02 Παιανία

  +30 210 60 41 410, +30 210 60 41 413

  Στο Μαρούσι, στην καρδιά της Αττικής, δίπλα στο σταθμό “Νερατζιώτισσα”, στην Αττική Οδό, ένας μοναδικός χώρος συγκεντρώνει περισσότερες από 20 διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις αγοραστικές και ψυχαγωγικές επιλογές των Αθηναίων.

  Επώνυμες εμπορικές αλυσίδες, εστιατόρια και καφέ, πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες και χώροι αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, βρίσκονται στη διάθεσή σας.

  Aνδρέα Παπανδρέου 35, 151 22 Μαρούσι, +30 210 63 00 000

  Αττική οδός – Έξοδος 11: Ολυµπιακό Στάδιο / Λεωφ. Κηφισίας

  Στην καρδιά της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος Αμαρουσίου, βρίσκεται το εμπορικό κέντρο – σημείο αναφοράς για τις μεγάλες και μικρές στιγμές της ζωής μας. Από το 2008, όταν και άνοιξε τις πύλες του, μέχρι σήμερα, το Golden Hall είναι συνώνυμο της μόδας, της καινοτομίας και του διαχρονικού στυλ.

  Είναι η προσιτή πολυτέλεια της καθημερινότητας: κάτω από τους γυάλινους θόλους, 56.000 τ.μ. άνετων και φωτεινών χώρων σε 3 επίπεδα, σάς περιμένουν τα 147 καταστήματα των μεγαλύτερων ελληνικών και διεθνών brands από τον χώρο της μόδας, της εστίασης, της τέχνης, των ειδών για το σπίτι και όχι μόνο: το παιδί και ο κόσμος του είναι εκεί με ασφάλεια, χαρά και διακριτικότητα. 

  Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, +30 210 6803450

  Με εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα κατασκευής από υλικά όπως ξύλο και πέτρα, φυσικό ηλιακό φως και χώρο φυσικού πρασίνου 4.000 τ.μ., το AVENUE συνδυάζει την αίσθηση της «ανοιχτής» αγοράς, με τα πλεονεκτήματα του Εμπορικού κέντρου.

  Διαθέτει επώνυμα καταστήματα που καλύπτουν γρήγορα και εύκολα τόσο τα καθημερινά ψώνια όσο και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες.

  Με 2 μόνο επίπεδα, φαρδείς διαδρόμους, κυλιόμενους, ανελκυστήρες και καθόλου σκάλες το AVENUE είναι εύκολα προσβάσιμο για κάθε επισκέπτη: από τους νέους και την οικογένεια με μικρά παιδιά, έως τη μαμά με το καροτσάκι και τα άτομα με κινητές δυσκολίες.

  Το ευρύχωρο parking τριών επιπέδων διαθέτει ειδικές θέσεις parking για άτομα με αμαξίδια. Παρέχεται επίσης και η δυνατότητα παραλαβής αμαξιδίου από το Γραφείο Πληροφοριών.

  Λεωφόρος Κηφισίας 41-47, 151 23 Μαρούσι, +30 210 61 00 901

  Το Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο είναι ένα σύγχρονο στάδιο που παρέχει όλες τις ανέσεις στους αθλητές και στις αθλήτριες. Διαθέτει ακόμη χώρους και για όλο εκείνο το προσωπικό που είναι απαραίτητο για τη διεξαγωγή των μεγάλων αθλητικών και πολιτιστικών διοργανώσεων. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 1982. Για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας προστέθηκε η στέγη του, η οποία σχεδιάστηκε από το γνωστό αρχιτέκτονα κ. Santiago Calatrava.

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας


    BOOK
    NOW